Wykładzina targowo eventowa to szybki i tani sposób na efektowne pokrycie podłogi. Wysyłka tego samego dnia przy zamówieniu do godziny 12.00 Możliwość dostawy w sobotę !

Opinie o naszym sklepie

Wszystko na najwyższym poziomie, polecam
dodano : 28-12-2017 przez aneta, Łomża
Wykładzina dobrze wykonana, docięta zgodnie z prośbą. Polecam
dodano : 28-12-2017 przez Tomek, Gdynia
Przesyłka doszła szybko i wyroby spełniły nasze oczekiwania
dodano : 22-12-2017 przez Bukowy Las, Kołobrzeg
Towar zgodny z opisem, plus szybka dostawa ,dobry kontakt . GORĄCO POLECAM !!!
dodano : 20-12-2017 przez Jacek, Lubaczów
Szybko, milo, profesjonalnie.
Dywany dobrej jakosci.
dodano : 19-12-2017 przez Basia, Grodzisk Maz.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
dodano : 17-12-2017 przez Lech, Pasłęk
Towar otrzymałem bezzwłocznie, Jest ok.
dodano : 15-12-2017 przez Ryszard, Bielice
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa
dodano : 13-12-2017 przez Uska, Tychy
To moje drugie zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie . Polecam .
dodano : 02-12-2017 przez Mirek, Barczewo
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego dywanu.
Zamówienie zostało zrealizowane w tempie ekspresowym . Sklep godny polecenia .
dodano : 01-12-2017 przez Mariola, Telatyn
Jestem bardzo zadowolona z dywanu,który wszystkim się bardzo podoba,jak również z obsługi oraz bardzo szybkiego dostarczenia do domu.Napewno będę korzystała w przyszłości.
dodano : 26-11-2017 przez Halina, Gdynia
Wspaniała obsługa, kompetentny sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka.
dodano : 24-11-2017 przez JAGA, Krynica Morska
Fantastyczna obsługa i expresowa wysyłka.
dodano : 23-11-2017 przez Adam, Mazańcowice
Bardzo dobry kontakt za sprzedawcą szczegółowa opinia o towarze przesyłka w terminie a towar w 100% taki jak jest przedstawiany a nawet fajniej wygląda polecam
dodano : 23-11-2017 przez Jadwiga, Kętrzyn
Zamówienie zrealizowane bez najmniejszych zastrzeżeń. Uprzejma i rzetelna obsługa. Polecam bez wahania.
dodano : 22-11-2017 przez Kasia G, Warszawa
Ekspresowa wysyłka. Wszystko ok.
dodano : 22-11-2017 przez Diana, Rudna Wielka
szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedawcą, dobre ceny.
dodano : 22-11-2017 przez Janina, Rudna
Tylko w tym sklepie znalazłem końcówkę z belki naprawdę przecenioną , bo ponad 60% ! Do tego w odpowiednim dla mnie kolorze ! Wysyłka też błyskawiczna , a wykładzina odpowiednio zapakowana . Polecam wszystkim którzy szukają solidnego sklepu z wykładzinami i dywanami .
dodano : 20-11-2017 przez Mirek, Barczewo
Dywan zgodny z opisme. Towar dostarczony w czasie. Polecam
dodano : 20-11-2017 przez Nina, Gawłuszowice
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego dywanu, wygląda wspaniale. Piękne kolory, bałam się, że "na żywo " ich połączenie będzie zbyt pstrokate, ale nie, wszystko ze sobą współgra. Wygląda subtelnie, dodaje pomieszczeniu przytulności. No i ta niska cena w porównaniu z innymi dywanami w tym stylu, które znalazłam w internecie! Zamawianie i dostarczenie dywanu do mojego domu - sprawne, bez problemów.
dodano : 19-11-2017 przez Małgorzata, Sieradz
OK. Polecam.
dodano : 15-11-2017 przez Wiesław, Goleniów
TANIEDYWANY.PL
Jesteśmy firmą rodzinną, z 25 letnią tradycją w sprzedaży dywanów i wykładzin. Naszą pasją jest odkrywanie nowych materiałów w pokryciach podłogowych, o przyjemnym dotyku i pięknym wyglądzie. W doborze tych produktów sugerujemy ...
Kontakt
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
tel. 795 477 235
PPHU ORFEUSZ
ul. Sądowa 9, 87-300 Brodnica
Copyrights 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie asmedia.pl
      Nasza oferta       Okazje       Nowości       Opinie       Regulamin       Kontakt