Wykładzina targowo eventowa to szybki i tani sposób na efektowne pokrycie podłogi. Wysyłka tego samego dnia przy zamówieniu do godziny 12.00 Możliwość dostawy w sobotę !

Opinie o naszym sklepie

Sklep mogę polecić z czystym sumieniem każdemu klientowi. Dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem i zdjęciami. Pozdrawiam.
dodano : 17-03-2015 przez Jarek S, Toruń
świetna szybka obsługa...polecam , a dywan piękny wszystko zgodne z opisem. na pewno jeszcze tutaj powrócę:)
dodano : 17-03-2015 przez Małgos2312, Biała Podlaska

wszystko było ok. jestem zadowolona. w przeciwieństwie do sklepu sieciowego gdzie dostałam zupełnie inną rzecz niż zamówiłam

dodano : 13-03-2015 przez lily, Bieruń
BARDZO SZYBKA WYSYŁKA, BEZPROBLEMOWO, DYWAN W SUPER CENIE DOKŁADNIE TAKI JAK CHCIAŁAM.
dodano : 09-03-2015 przez IZABELA, czechowice-dziedzice
Bardzo polecam, towar idealny, cena do negocjacji i wysyłka gratis.
dodano : 06-03-2015 przez Mariola, Kruszyna
Transakcja przebiegła bez problemowo,towar zgodny z opisem,szybko,sprawnie. Polecam ten sklep w 100%...
dodano : 05-03-2015 przez Piotr, Borowo
W sklepie kupowałam wcześniej, mam zamiar korzystać z jego usług w przyszłości. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
dodano : 04-03-2015 przez Viola, Sarnaki
Witam, super towar, szybka i sprawna dostawa, Mega pozytyw !!! Pozdrawiam
dodano : 04-03-2015 przez DYTTA1, Skarżysko Kamienna

Jestem zachwycona szybkością obsługi. Dywan piękny, jestem zadowolona bardzo.

dodano : 03-03-2015 przez Olga, Gościejewo

Profesjonalna obsługa, wieczorem zamówiłam dywan , a następnego dnia już zadzwonił do mnie kurier. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim takie zakupy dywanów on-line

dodano : 28-02-2015 przez Mariola, Gdańsk
wszystko zgodne z zamówieniem szybka wysyłka polecam
dodano : 26-02-2015 przez zofia, Murów
Wszystko szybko,sprawnie i bez problemów.Dywan wspaniały,tylko go trochę szkoda bo mamy psa i kota.Pozdrawiam!
dodano : 24-02-2015 przez Roman, Kozy
Super towar ,taki jaki chciałam.Szybka dostawa.Polecam
dodano : 24-02-2015 przez Agata, bielsk podlaski
przesyłka szybka, kontakt ok, ale na wykładzinie pcv widoczne wgniecione kropki cyklicznie powtarzające sie na całej długości. z daleka się nie rzuca w oczy ale jednak są
dodano : 23-02-2015 przez Matek205, Rybno
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z naszym zyczeniem. Kurier dostarczył dywany w dwa dni a ich wyglad (kolorystyka, jakość) jeszcze lepszy niz na zdjęciach ;)
dodano : 21-02-2015 przez edzia em, Sosnowiec
JESTEM ZADOWOLONA Z DYWANU JEST TAKI JAK CHCIAŁAM. REALIZACJA SZYBKA. POLECAM.
dodano : 21-02-2015 przez Kasia, Swarzędz
Towar zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko. Opinia pozytywna, jesteśmy zadowoleni z zakupu w tym sklepie.
dodano : 20-02-2015 przez doreamika, Warszawa
Dywan zgodny z opisem, odpowiednio zapakowany i dostarczony na czas. Ceny przystępne, polecam zakupy w taniedywany.pl
dodano : 20-02-2015 przez Magda, Bełchatów
kolor dywanów nieznacznie różni się od przedstawionego na zdjęciu ale i tak jestem bardzo zadowolona z zakupu. Personel sklepu internetowego bardzo pomocny, miły, kompetentny. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zabezpieczona. Sklep poleciłam już znajomym
dodano : 19-02-2015 przez Dorota, Busko Zdrój
Bardzo miła i pomocna obsługa, szybka dostawa, a towar zgodny z opisem i dobrej jakości.Polecam
dodano : 18-02-2015 przez Iwona, Gdynia
Dywan świetnej jakości. Dokładnie taki jak na zdjęciu. Ekspresowa wysyłka.
dodano : 18-02-2015 przez Maja, Kraków
TANIEDYWANY.PL
Jesteśmy firmą rodzinną, z 25 letnią tradycją w sprzedaży dywanów i wykładzin. Naszą pasją jest odkrywanie nowych materiałów w pokryciach podłogowych, o przyjemnym dotyku i pięknym wyglądzie. W doborze tych produktów sugerujemy ...
Kontakt
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
tel. 795 477 235
PPHU ORFEUSZ
ul. Sądowa 9, 87-300 Brodnica
Copyrights 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie asmedia.pl
      Nasza oferta       Okazje       Nowości       Opinie       Regulamin       Kontakt