Wykładzina targowo eventowa to szybki i tani sposób na efektowne pokrycie podłogi. Wysyłka tego samego dnia przy zamówieniu do godziny 12.00 Możliwość dostawy w sobotę !

Opinie o naszym sklepie

Dostawa ekspresowa:) Dywany świetne, i tak mięciutkie, że moje zwierzaki nie chcą z nich schodzić:)
dodano : 04-10-2013 przez Monika, Krzepice
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia. Stosunek jakości produktów do ceny oceniam bardzo pozytywnie. Odrobinę rozczarował mnie fakt niedostępności wybranych przeze mnie produktów z oferty prezentowanej na stronie internetowej, które w takim wypadku musiałam zastąpić innymi.
dodano : 03-10-2013 przez Paulina, Czerwionka
Bardzo dobra i szybka obsługa . Towar zgodny z opisem a przesyłkę miałem już następnego dnia. Dywan znalazłem najtańszy właśnie w tej firmie. Gorąco polecam bo współpraca z nimi to przyjemność. Pozdrawiam
dodano : 02-10-2013 przez Piotrek, Boguszowice
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam serdecznie sklep jeśli ktoś ceni wygodę i oczywiście cenę.
dodano : 02-10-2013 przez venus_0, Warszawa
WSZYSTKO SUPER***ŚWIETNY KONTAKT@@@***MIŁO I SYMPATYCZNIE***BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA ***SUPER*** *P*O*Z*Y*T*Y*W* !!!! GORĄCO POLECAM !!! )! P O Z D R A W I A M S E R D E C Z N I E !!!
dodano : 26-09-2013 przez monika22101, Rzeszów
Bardzo dobry kontakt z obsługą, terminowe dostarczenie przesyłki, dywan bardzo dobrej jakości. Będę was polecał.
dodano : 23-09-2013 przez Tomasz, Lublin
Wykładziny śliczne kolory takie jak na zdjęciu, przesyłka expresowa- sklep godny polecenia.
dodano : 22-09-2013 przez Ania, Bobolice
Dywan bardzo fajny i porządny przy tym w optymalnej cenie. Polecam
dodano : 19-09-2013 przez KK, Stronie Śląskie

Błyskawiczna obsługa, doskonały kontakt telefoniczny i mailowy. Jednym słowem WZOROWO! Gorąco polecam ten sklep.

dodano : 18-09-2013 przez Wiesia, Piaseczno
Dywan bardzo ładny i delikatny w dotyku. Mógłby być trochę tańszy w tym rozmiarze. Pozdrawiam.
dodano : 17-09-2013 przez Mariusz, Łódź
Zamówienie i realizacja bardzo sprawna. Towar w zamówionym wzorze i gatunku. Dostawa bezproblemowa. Ogólnie OK. Polecam
dodano : 17-09-2013 przez Marks, Gliwice

Wykładzina jest bardzo ładna ,ładnie obszyta
co tu duzo pisac towar jest super a dostawa błyskawiczna -polecam.

dodano : 17-09-2013 przez Maria, Twardogóra
Dywan Piękny, ładniejszy niż na zdjęciu :)
Sklep oki, natychmiastowa realizacja, jestem bardzo zadowolona.
dodano : 16-09-2013 przez Mon, Warszawa
pozytywna opinia. towar zabezpieczony solidnie.dobra jakość towaru. porządna obsługa. polecam
dodano : 14-09-2013 przez Marcin, złocieniec
Towar jak w opisie, ekspresowa dostawa. Polecam Wszystkim kupującym!!! Pozdrawiam!!!
dodano : 13-09-2013 przez zdrmariusz, Drawsko Pom
Polecam zakupy w tym sklepie. Doskonały kontakt, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwaniami. Wszystko super.
dodano : 13-09-2013 przez Barbara, Iława
Dywan i chodnik dobrej jakości za cenę mniejszą niż w sklepach stacjonarnych. Szybka dostawa
dodano : 13-09-2013 przez mika, Bolesławiec
Wykładzina dobrej jakości, sprawna realizacja, bardzo dobry kontakt mailowy. Polecam w 100%.
dodano : 11-09-2013 przez beata, Kiełpino
Bardzo polecam zarówno ten dywan jak i sklep :) dywan przepiękny a realizacja zamówienia błyskawiczna ;)
dodano : 09-09-2013 przez karola87, Ząbki
Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie. Jest tylko jedno małe zastrzeżenie, które dotyczy pakowania. Dywan był zwinięty w rulon i zapakowany do foliowego worka. Po przygnieceniu go innymi towarami powstały na nim zagniecenia, które dość długo się prostują. Byłoby dobrze, gdyby na czas transportu dywan był nawijany na jakiś sztywny wałek.
dodano : 09-09-2013 przez Krzysztof, Piła
Zakup bardzo udany. Dywan zgodny z opisem. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Żona jest bardzo zadowolona.
dodano : 04-09-2013 przez Grzegorz, Kielce
TANIEDYWANY.PL
Jesteśmy firmą rodzinną, z 25 letnią tradycją w sprzedaży dywanów i wykładzin. Naszą pasją jest odkrywanie nowych materiałów w pokryciach podłogowych, o przyjemnym dotyku i pięknym wyglądzie. W doborze tych produktów sugerujemy ...
Kontakt
BIURO OBSŁUGI KLIENTA
tel. 795 477 235
PPHU ORFEUSZ
ul. Sądowa 9, 87-300 Brodnica
Copyrights 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie asmedia.pl
      Nasza oferta       Okazje       Nowości       Opinie       Regulamin       Kontakt